Voor opdrachtgevers

Vakkennis

Ik ken niet alleen de kandidaten, maar ook het vak techniek als geen ander. Opdrachtgevers omschrijven mij als een inhoudelijk waardige gesprekspartner, die weet waar hij het over heeft. Dit maakt dat ik kandidaten en opdrachtgevers snel aan elkaar verbindt.

Boven alles staat kwaliteit en eerlijkheid: ik ben realistisch en selectief om kwaliteit te kunnen garanderen voor zowel de kandidaten als de bedrijven waarmee ik werk.

Openstaan voor nieuwe oplossingen

Mijn opdrachtgevers zijn veelal kleine tot middelgrote mkb’ers, geworteld in een bepaalde regio, die zich richten op machine-, constructie- en apparatenbouw. Mijn opdrachtgevers staan vaak open voor nieuwe ideeën en oplossingen, bijvoorbeeld zelfsturende teams en ontwikkelmogelijkheden. Dat matcht met mijn kennis en enthousiasme.

Ook bij opdrachtgevers vind ik een langdurige relatie belangrijk. We weten wat we aan elkaar hebben. Niet lullen, maar poetsen zogezegd.

Neem gerust vrijblijvend contact op als je denkt dat ik ook bij jouw bedrijf pas.

Onze diensten

Werving en selectie

Direct in dienst bij de opdrachtgever

Detachering

Tijdelijk dienstverband met indiensttreding bij opdrachtgever

Werkenbij-sites

Meer talent aantrekken met een sterk werkgeversmerk

Recruitment marketing

Meer talent bereiken met resultaatgerichte campagnes

Wat opdrachtgevers zeggen over Erwin

“Erwin kijkt verder. Hij draagt ideeën aan over hoe we ons recruitment naar een next level kunnen tillen, bijvoorbeeld door speeddates of specifieke software. We profiteren van zijn netwerk en dat is een grote meerwaarde. Erwin is prettig in de samenwerking; hij heeft de just get it done-mentaliteit. Je bent geen tijd kwijt aan veel communicatie over en weer. Een zinvolle samenwerking. Hij kijkt niet alleen naar een match op basis van cv’s, maar kent ook ons type bedrijf en cultuur. Wij vinden het belangrijk dat iemand echt in ons team past; door de betere match blijft iemand ook langer.”

Opdrachtgever Simone Gerrits – HR-adviseur – Huisman – Druten

“Hij zoekt niet alleen als we een vacature hebben, maar denkt ook proactief aan ons als hij iemand heeft gesproken die bij ons bedrijf past. Hij is onze huis-detacheerder. We hebben aan een half woord genoeg. Hij weet wie we zijn, wat we doen en wie daartussen past. Een cv doorsturen is vaak niet eens nodig. Erwin spreekt de technische taal en weet waar hij het over heeft. Hij maakt echt de juiste match tussen kandidaat en bedrijf en linkt niet alleen maar cv’s. Voorstellen om het voorstellen is niet aan de orde. Elk voorstel is meteen kwaliteit en dat maakt hem onderscheidend. Erwin is een man met een heel groot empathisch vermogen. Hij is persoonlijk en oprecht geïnteresseerd in de mens.”

Opdrachtgever Elze Tutelaers – P&O Adviseur – IVS Dosing Technology

Kopje koffie?

Laat van je horen, we hebben goede koffie.