Voor kandidaten

Heb jij passie voor techniek?

Ben je een technische mbo’er of hbo’er op zoek naar een project, tijdelijke of vaste baan? Omdat ik zelf in de techniek gewerkt heb, heb ik als geen ander passie voor het vak en de mens áchter het vak heb. Ik weet wat jou drijft en wat je interessant vindt.

Pas je bij mijn manier van werken? Dan probeer ik voor jou de beste match op dat moment te maken. Ik breng realistisch de mogelijkheden in kaart, maar kijk ook zeker naar mogelijke toekomstige stappen, bijvoorbeeld technisch of qua aansturing.

Voor veel jongens (en tegenwoordig ook al heel wat meiden) word ik een loopbaanbegeleider voor het leven.

Voor wie ga je werken?

Ik ken mijn opdrachtgevers (“doodnormale directeuren die je om 9 uur ’s ochtends gewoon kunt bellen”) en hun team goed en kan daardoor echt een juiste match maken. Uiteraard ken ik óók de bedrijven die niet meteen zichtbaar zijn op de voor jou bekende industrieterreinen.

Kortom: heb je interesse in een fijne baan? Neem contact op om te bekijken hoe ik ook jou verder kan helpen.

In 8 stappen naar je nieuwe baan

  • Eerste gesprek = persoonlijke kennismaking met mij
  • Ik stel interessante werkgevers voor je samen en deel deze met je
  • Ik stel je gericht voor bij de werkgever(s) en stem de arbeidsvoorwaarden af. Zo weten we zeker dat de verwachtingen vanuit beide kanten waargemaakt kunnen worden
  • Open gesprek bij jouw mogelijke werkgever om te bekijken of er óók een match is op het vlak van karakter/cultuur
  • Meeloopdag/-middag/-ochtend voor het leren kennen van je nieuwe collega’s
  • Bespreken van je nieuwe arbeidsvoorwaarden
  • Start van je nieuwe baan (nadat je je opzegtermijn uiteraard netjes doorlopen hebt)

Wat anderen zeggen over Erwin

“Erwin is iemand die het contact echt persoonlijk maakt. Ik ben een paar keer bij hem thuis geweest en door zijn manier van gesprek voeren weet hij snel waar je naar op zoek bent. Zijn kennis over en netwerk in de techniek is groot. Hij weet waar hij over praat en kan daardoor snel tot de kern komen. Hij houdt contact en volgt je nauwlettend. Ik heb daardoor een vertrouwensband met hem opgebouwd. Ook voor vervolgstappen in mijn carrière zou ik weer bij hem aankloppen.”

Kandidaat Joeri Klapdoor - Productleider

"Na een lascursus heeft Erwin mij toch een allround functie aangeraden. Hij had door dat een veelzijdige, zelfstandige en uitdagende functie misschien beter bij me zou passen. Momenteel doe ik hbo-werktuigbouwkunde. Voor mijn huidige baan, heb ik hem zelf weer benaderd. Ik wist zeker dat ik aan hem de juiste gesprekspartner zou hebben. Erwin kent veel bedrijven en komt daar regelmatig over de vloer. Als werkzoekende heb je veel baat bij zijn connecties en netwerk. Ook bij kandidaten houdt hij altijd een vinger aan de pols om te bekijken of je nog steeds gelukkig bent in je werk. Erwin heeft kennis van de technische sector, praat op hetzelfde niveau en weet dus wat iemand in de techniek interessant vindt. Doordat hij op dit vlak meer diepgang heeft dan andere recruiters, kan hij je ook veel beter verkopen."

Kandidaat Joep van den Hoogen - R&D monteur

Kopje koffie?

Laat van je horen, we hebben goede koffie.