OVER ONS

Karakters verbinden

Vanuit de techniek ben ik in aanraking gekomen met HR. Dat vond ik meteen een geweldig vak: het verbinden van bepaalde karakters die bij elkaar passen. In recruitment kom je dan ook al snel met de commerciële kant van het vak in aanraking. Dat past mij niet.

Daarom ga ik binnen mijn eigen bedrijf nu terug naar de basis: het verbinden van mensen, kijkend door een eerlijke bril. Vaak leidt dit tot mooie langetermijnrelaties. Ik ben dus vaak het gezicht dat je je hele loopbaan blijft tegenkomen (of je het nu mooi vindt of niet ;)).

Mijn loopbaan in een notendop

Onderstaande stappen hebben bijgedragen aan De Verbinding Personeelsdiensten. De stap die me niet paste (zie ook wel het gele kruis), maakt juist dat ik me op een natuurlijke manier kan onderscheiden van reguliere recruiters en bureaus:

  • Zelf in de techniek gewerkt
  • In aanraking gekomen met HR
  • Laspool opgezet
  • In het recruitment-vak terechtgekomen
  • Vestigingsmanager voor een groot commercieel bureau
  • Verbinden van mensen en techniek
  • De Verbinding Personeelsdiensten

Werkgebied

De mentaliteit van de mensen in de gebieden waar ik werk past bij me. Ik ben veelal actief in Brabant, Gelderland en Noord-Limburg. Ofwel een straal van 75 km. rondom mijn kantoor in De Ideeënfabriek in Uden.

Wat anderen zeggen over Erwin

"Als je als vrouw zoekt naar een baan in de techniek, zou ik Erwin zeker aanraden. Hij kijkt echt naar jou als persoon en waar jij je prettig bij voelt. Hij neemt de tijd, maar prikt tegelijkertijd snel door je heen. Ben je eerlijk tegen jezelf? Zoek je iets wat ook echt bij je past? Deze eerlijke en kritische blik ken ik niet van andere recruiters. Erwin kent ook veel bedrijven die je zelf niet kent. Hij zet je aan het denken en komt met organisaties, maar ook afdelingen waar je zelf in eerste instantie niet aan gedacht had. Mijn eerste gesprek via Erwin, bij een bedrijf dat ik zelf ook niet kende, was meteen een match met de cultuur. Ik vind het heel belangrijk dat ik me thuis voel en met plezier naar het werk ga. Ik denk dat veel vrouwen heel happy zullen zijn in het vak techniek: je hebt er inzicht voor nodig, maar ook creativiteit en oplossend vermogen. Je bent echt iets moois aan het maken dat uiteindelijk werkt, maar de oplossing daarvoor is nooit standaard"

Kandidaat Iris van der Leij - Monteur bij VDL - ETG projects

“Hij zoekt niet alleen als we een vacature hebben, maar denkt ook proactief aan ons als hij iemand heeft gesproken die bij ons bedrijf past. Hij is onze huis-detacheerder. We hebben aan een half woord genoeg. Hij weet wie we zijn, wat we doen en wie daartussen past. Een cv doorsturen is vaak niet eens nodig. Erwin spreekt de technische taal en weet waar hij het over heeft. Hij maakt echt de juiste match tussen kandidaat en bedrijf en linkt niet alleen maar cv’s. Voorstellen om het voorstellen is niet aan de orde. Elk voorstel is meteen kwaliteit en dat maakt hem onderscheidend. Erwin is een man met een heel groot empathisch vermogen. Hij is persoonlijk en oprecht geïnteresseerd in de mens.”

Opdrachtgever Elze Tutelaers – P&O Adviseur – IVS Dosing Technology

Kopje koffie?

Laat van je horen, we hebben goede koffie.